Naturalnie, że... naturalnie! Awokado, daktyle, spirulina, a obok nich swojska brzoza, pyłek pszczeli i kasza jaglana – to tylko niektórzy z bohaterów tej książki. W świecie, który co i rusz wskazuje nam nowe diety, nowe składniki, nowe sposoby przygotowania potraw, warto skupić się na kilku produktach. Pewność, że jemy dobrze i zdrowo, unikając chemii i przetworzonej żywności, jest bezcenna. Przyprawy, kasze, rośliny są nieprawdopodobnym wręcz źródłem antyoksydantów, składników mineralnych i witamin. Warto skorzystać z bogactwa, którym tak szczodrze obdarza nas natura.
Burda Publishing Polska
Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2017-11-22
ISBN: 978-83-805-3304-2
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2017-11-22
ISBN: 978-83-805-3304-2
Liczba stron: 260
Burda Publishing Polska
Format: 165x215mm
Cena detaliczna: 49,90 zł
Burda Publishing Polska
Format: 165x215mm
Cena detaliczna: 49,90 zł