Ponad 100 znakomitych smacznie podanych przepisów na zupy, pizze, tarty i risotta.
Ponad 100 znakomitych smacznie podanych przepisów na zupy, pizze, tarty i risotta
We Wprowadzeniu dowiemy się, jakie warzywa są niezbędne w kuchni wegetarianina, by jego dieta była pełnowartościowa, po czym poddaje pomysły, co najlepiej przygotować.
W książce znajdują się przepisy na:
•pieczone warzywa
•jednodaniowe obiady
•zapiekanki
Buchmann
Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2016-08-31
ISBN: 978-83-280-2818-0
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2016-08-31
ISBN: 978-83-280-2818-0
Liczba stron: 140
Buchmann
Format: 21.8x27.9
Cena detaliczna: 49,99 zł
Tłumaczenie: Natalia Wiśniewska
Rok wydania: 2016
Buchmann
Format: 21.8x27.9
Cena detaliczna: 49,99 zł
Tłumaczenie: Natalia Wiśniewska
Rok wydania: 2016