Sposób, w jaki się odżywiamy, ma ogromny wpływ na nasz organizm. Dotyczy to także układu odpornościowego. Nieprawidłowo dobrane składniki odżywcze, nieodpowiedni sposób przyrządzania potraw lub zbyt bogata w tłuszcze dieta - powodują osłabienie naszej naturalnej odporności. Autorka podaje podstawowe zasady przygotowywania racjonalnych posiłków, uwzględniając potrzeby osób, które zmagają się z chorobami nowotworowymi. Główną część książki stanowią przepisy na potrawy, które wspomagają układ odpornościowy.
PZWL
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-200-4347-1
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-200-4347-1
Liczba stron: 232
Format: 20.5x14.5cm
Cena detaliczna: 94,00 zł
Format: 20.5x14.5cm
Cena detaliczna: 94,00 zł