Odkąd w XIX wieku zaczęto wyrabiać tabliczki czekolady, niezmiennie budzi ona namiętność kolejnych pokoleń łasuchów. Na bazie tego produktu lub z jego dodatkiem opracowano niezliczone receptury na rozpływające się w ustach specjały - wypieki, desery, pralinki oraz napoje. W naszej książce znajdziesz całą gamę przepisów na czekoladowe rozkosze. Gdy urządzasz przyjęcie, upiecz klasyczny tort szwarcwaldzki. Małym łasuchom sprawisz przyjemność brownie z polewą mascarpone lub ciasteczkami czekoladowymi z orzechami. Natomiast na spotkanie z osobą bliską sercu przyrządź wyrafinowane babeczki z białej czekolady. Z kolei po spacerze w mroźny dzień rozgrzej się gorącą czekoladą z chili.
Olimp Media
Broszurowa ze skrzydełkami
ISBN: 978-83-770-7178-6
ISBN: 978-83-770-7178-6
Liczba stron: 192
Format: 16.5x22.0cm
Cena detaliczna: 29,99 zł
Format: 16.5x22.0cm
Cena detaliczna: 29,99 zł