Na truskawki czekamy każdej wiosny z niezmiennym utęsknieniem. Nic w tym dziwnego, gdyż te nasze, krajowe są przepyszne, bo nadal uprawia się je tradycyjnie, w gruncie. Do tego truskawki mają mnóstwo walorów odżywczych, m.in. stanowią źródło witamin i mikroelementów, wspomagają odchudzanie oraz odkwaszają organizm.W tej książce proponujemy przepisy nie tylko na truskawkowe desery, ciasta i koktajle, ale także na wytrawne przekąski – np. sałatkę z mozzarelli, sałaty rzymskiej i truskawek – oraz dania obiadowe – np. knedle z truskawkami. Ponadto znajdziesz tu receptury na przetwory z truskawek: konfitury, musy, soki i nalewki.
Olimp Media
Broszurowa ze skrzydełkami
ISBN: 978-83-770-7186-1
ISBN: 978-83-770-7186-1
Liczba stron: 192
Format: 16.5x22.0cm
Cena detaliczna: 29,99 zł
Format: 16.5x22.0cm
Cena detaliczna: 29,99 zł