NAJLEPSZE PRZEPISY na potrawki i gulasze
Gulasze i potrawki mają wiele zalet. Jedne i drugie robi się dość łatwo, choć nie zawsze szybko. Dobrze dobierając składniki, wystarczy tylko, że odpowiednio często mieszamy potrawę i pilnujemy konsystencji. Można je przyrządzać jako dania wyrafinowane, świetnie nadają się też na codzienne obiady, dają bowiem możliwość miksowania różnych składników, które akurat mamy w domu. Proponujemy aż 160 przepisów na przeróżne potrawki i gulasze – polskie i z całego świata.
Prószyński Media
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2013-05-21
ISBN: 978-83-783-9522-5
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2013-05-21
ISBN: 978-83-783-9522-5
Liczba stron: 176
Prószyński Media
Format: 142x202mm
Cena detaliczna: 10,99 zł
Prószyński Media
Format: 142x202mm
Cena detaliczna: 10,99 zł