Matką większości chorób jest zła dieta, a ojcem stres.
przysłowie chińskie
Książka zawiera 30 przepisów kulinarnych, których stosowanie w codziennym życiu nie tylko poprawia pracę mózgu, ale również pomaga zapobiegać chorobom cywilizacyjnym, między innymi schorzeniom nowotworowym czy chorobie Alzheimera.
Autor bazując na najnowszych badaniach i własnym doświadczeniu, omawia zasady diety, która pozwala cieszyć się długim życiem, dobrą kondycją fizyczną, psychiczną i intelektualną. Stosując się do jego wskazówek, nie tylko utracimy zbędne kilogramy, wzmocnimy serce i usprawnimy umysł, ale też poprawimy swoje samopoczucie i wydłużymy życie na lata.
Wydawnictwo M
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2018-11-23
ISBN: 978-83-802-1218-3
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2018-11-23
ISBN: 978-83-802-1218-3
Liczba stron: 96
Format: 14.5x21.0cm
Cena detaliczna: 10,70 zł
Format: 14.5x21.0cm
Cena detaliczna: 10,70 zł