Kuchnie świata obfitują w potrawy z owocami, warzywami i przyprawami, którym od dawien dawna przypisuje się moc afrodyzjaków, działających na wszystkie zmysły i wzmagających apetyt na miłość. Są wśród nich owoce morza, aromatyczne zupy, apetyczne przystawki czy lekkie, pachnące wanilią i czekoladą desery. Niniejsza książka zawiera najciekawsze miłosne przepisy kuchni francuskiej, włoskiej, hiszpańskiej, meksykańskiej, polskiej, żydowskiej i orientalnej. Prezentuje tradycyjne afrodyzjaki i zdradza kulinarne sekrety słynnych kochanków. A przy tym przekonuje, że najlepszym afrodyzjakiem jest miłość.
Dragon
Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2019-01-24
ISBN: 978-83-817-2024-3
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2019-01-24
ISBN: 978-83-817-2024-3
Liczba stron: 96
Format: 165x240mm
Cena detaliczna: 24,99 zł
Format: 165x240mm
Cena detaliczna: 24,99 zł