Jola Caputa to kobieta orkiestra a przy tym kulinarnie uzdolniona. Dotychczas prowadząca stronę na facebooku oraz bloga, tym razem pokusiła się o wydanie książki!
Jak często zastanawiasz się co ugotować? Masz wrażenie, że ciągle jesz to samo? Ta książka poprowadzi Cię od śniadania przez obiad po kolajcę.
Zbiór prostych, tradycyjnych potraw, a także canne wskazówki i możliwości wykorzystania żywności by nic się nie zmarnowało.
Edipresse Polska
Zintegrowana
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2019-03-13
ISBN: 978-83-816-4046-6
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2019-03-13
ISBN: 978-83-816-4046-6
Liczba stron: 224
Format: 16.5x24.0cm
Cena detaliczna: 39,90 zł
Format: 16.5x24.0cm
Cena detaliczna: 39,90 zł