Jeżeli chcesz wiedzieć, jak wykonać tradycyjne oraz nowe, oryginalne przetwory z owoców (np. gruszki, jabłka, śliwki, arbuzy, truskawki) i jagód (np. jeżyny, borówki, jarzębina), to książka dla Ciebie.
Znajdziesz tu ciekawe pomysły na: marynaty, konfitury, dżemy, marmolady, kompoty, słodkie desery, nalewki, likiery, soki oraz dowiesz się, jak przechowywać je w postaci świeżej i przetworzonej (np. suszone czy mrożone) oraz jakie mają właściwości lecznicze i spożywcze.
Rea
Oprawa miękka
ISBN: 978-83-799-3032-6
ISBN: 978-83-799-3032-6
Liczba stron: 112
Format: 16.5x23.5cm
Cena detaliczna: 9,90 zł
Format: 16.5x23.5cm
Cena detaliczna: 9,90 zł