Wyjątkowa książka kucharska autorki kryminałów Camilli Läckberg i jej przyjaciela, jednego z najwybitniejszych szefów kuchni w Szwecji, Christiana Hellberga.
To sentymentalna podróż do krainy dzieciństwa i niezapomnianego smaku miejsca dorastania autorki – Fjällbacki. Znajdziemy tu wiele niepowtarzalnych przepisów na potrawy z ryb i owoców morza, ale nie tylko. Christian Hellberg dzieli się z nami swoimi najlepszymi przepisami, których myślą przewodnią jest świeżość, pyszny smak i łatwość przyrządzenia.
Czarna Owca
Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-7554-230-1
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-7554-230-1
Liczba stron: 176
Czarna Owca
Format: 195x250mm
Cena detaliczna: 49,90 zł
Tłumaczenie: Inga Sawicka
Rok wydania: 2012
Czarna Owca
Format: 195x250mm
Cena detaliczna: 49,90 zł
Tłumaczenie: Inga Sawicka
Rok wydania: 2012