Obowiązkowa pozycja na półce każdego miłośnika kuchni roślinnej!
Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej
Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów
o kuchni roślinnej w Polsce – erVegan.com.
Zamień marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy!
Z tej książki dowiesz się, dlaczego urozmaicone posiłki to podstawa diety roślinnej oraz jak łączyć podstawowe składniki w kuchni, aby uzyskać nie tylko smaczne i sycące potrawy, ale również w pełni zbilansowane posiłki.
A to wszystko z punktu widzenia faceta i dyplomowanego dietetyka.
GOTOWANIE JESZCZE NIGDY NIE BYŁO TAK PROSTE!

Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2017-03-04
ISBN: 978-83-240-3740-7
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2017-03-04
ISBN: 978-83-240-3740-7
Liczba stron: 240
Flow books
Format: 170x234mm
Cena katalogowa: 54,90 zł
Rok wydania: 2017
Flow books
Format: 170x234mm
Cena katalogowa: 54,90 zł
Rok wydania: 2017