Tradycja i współczesność w izraelskiej kuchni.
Nowoczesna kuchnia żydowska jest połączeniem smaków, swoistą kuchnia fuision, wiążącą historyczne smaki z obecnymi. Książka jest nie tylko zbiorem kulinarnych przepisów, ale wzbogacają ją piękne, charakterystyczne barwne fotografie. To także wędrówka po tradycjach, świętach i obrządkach kultury żydowskiej, opowieść o smakach nowoczesnej kuchni Izraela i potrawach sporządzanych współcześnie na ulicach Jerozolimy.
Buchmann
Oprawa twarda
Data pierwszego wydania:
2016-04-29
ISBN: 978-83-280-2823-4
Data pierwszego wydania:
2016-04-29
ISBN: 978-83-280-2823-4
Liczba stron: 304
Buchmann
Format: 210x270mm
Cena detaliczna: 59,99 zł
Rok wydania: 2016
Buchmann
Format: 210x270mm
Cena detaliczna: 59,99 zł
Rok wydania: 2016