Magda Gessler, najsłynniejsza polska restauratorka i kreatorka gustu i smaku, po raz piąty nagradza najlepszych restauratorów i hotelarzy w Polsce Poziomkami. Kto w tym roku zyskał, kto stracił, a dla kogo zabrakło miejsca w zestawieniu gwiazdy "Kuchennych rewolucji”? „Magda Gessler - Poziomki 2018/2019” - przewodnik po najlepszych w Polsce restauracjach i hotelach dla par, rodzin, singli, w podróż służbową, na wakacje, przystanek w drodze czy spotkanie z przyjaciółmi. I na każdą inną okazję. Jak wybrać, by nie płacić (słono) za przesolone danie, spać w wygodnym łóżku i następnego dnia zjeść pyszne śniadanie? Jeśli na szybie restauracji czy hotelu jest znak Poziomki, to niezawodny sygnał, że trafiliśmy pod dobry adres na gastronomicznej i hotelarskiej mapie Polski. Gwarancja wyboru bez pomyłki dzięki nowemu odświeżonemu przewodnikowi Magdy Gessler.
Edipresse Polska
Zintegrowana
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2018-10-15
ISBN: 978-83-811-7627-9
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2018-10-15
ISBN: 978-83-811-7627-9
Liczba stron: 240
Format: 14.9x21.1
Cena detaliczna: 31,90 zł
Format: 14.9x21.1
Cena detaliczna: 31,90 zł