Ramen krok po kroku to blisko 100 przepisów na jedno z najpopularniejszych dań kuchni japońskiej – od bazowych, najprostszych, po złożone i finezyjne. Ta książka kucharska po brzegi wypełniona jest smakiem. Znalazły się w niej instrukcje dla początkujących, wykaz niezbędnych składników oraz wskazówki, co zrobić, by móc w każdej chwili przyrządzić wspaniałą japońską zupę z makaronem.
Zacznij od przepisów na podstawowe elementy ramenu, takie jak wywar mięsny lub wegański, potem dodaj przyprawy i pozostałe składniki, dzięki czemu ugotujesz zupę o wielowymiarowym smaku. W książce znajdziesz przepisy zarówno na tradycyjny ramen, jak i na ramen w nowoczesnym wydaniu, np. z chrupiącym jarmużem.
RM
Oprawa miękka
Wydanie: 3
ISBN: 9788381518215
Wydanie: 3
ISBN: 9788381518215
Liczba stron: 168
Format: 19.0x23.4cm
Cena detaliczna: 49,99 zł
Format: 19.0x23.4cm
Cena detaliczna: 49,99 zł