Jeśli stawiasz pierwsze kroki w świecie sushi, nic dziwnego, że czujesz się lekko onieśmielony. Obcy język, egzotyczne zwyczaje i... kilkadziesiąt sposobów połączenia ryżu z rybą! Kulki ryżu przykryte wszelkiego rodzaju przysmakami morskimi, przekąski zawinięte w wodorosty...
Książka zawiera dokładne przepisy na wiele japońskich przysmaków, które łatwo przygotować. Znajdziesz w niej: instrukcje przygotowania potraw krok po kroku, podstawowe wartości odżywcze każdego posiłku, wypróbowane receptury. Książka będzie cenną pozycją w biblioteczce każdego kucharza.
RM
Oprawa miękka
Wydanie: drugie
ISBN: 978-83-777-3570-1
Wydanie: drugie
ISBN: 978-83-777-3570-1
Liczba stron: 80
Format: 165x235mm
Cena detaliczna: 19,90 zł
Format: 165x235mm
Cena detaliczna: 19,90 zł