Menu

Domowe wędzenie żywności wyd. 2024 Książka

25,84 zł
44,99 zł (-43%) - sugerowana cena detaliczna
Wyślemy w ciągu 24h
Zobacz więcej
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Rodzaj oprawy: Miękka
Wydanie: 10
Liczba stron: 256
Rok wydania: 2024
25,84 zł

Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. 
W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.

Szczegółowe informacje na temat książki Domowe wędzenie żywności wyd. 2024

Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
EAN: 9788381519205
Rodzaj oprawy: Miękka
Wydanie: 10
Liczba stron: 256
Rok wydania: 2024
Data premiery: 04/11/2024

Oceny i recenzje książki Domowe wędzenie żywności wyd. 2024

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Zaloguj się, aby dodać opinię
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!