Domowe wędzenie żywności wyd. 2024 Książka
25,84 zł
44,99 zł (-43%) - sugerowana cena detaliczna
Wyślemy w ciągu 24h
Zobacz więcej
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Rodzaj oprawy: | Miękka |
Wydanie: | 10 |
Liczba stron: | 256 |
Rok wydania: | 2024 |
25,84 zł
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
Szczegółowe informacje na temat książki Domowe wędzenie żywności wyd. 2024
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
EAN: | 9788381519205 |
Rodzaj oprawy: | Miękka |
Wydanie: | 10 |
Liczba stron: | 256 |
Rok wydania: | 2024 |
Data premiery: | 04/11/2024 |
Oceny i recenzje książki Domowe wędzenie żywności wyd. 2024
Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji
Pomóż innym i zostaw ocenę!