Najbardziej osobista i przenikliwa książka o Benedykcie XVI.
Paul Badde wraca w znakomitej formie.
Znany niemiecki dziennikarz, autor bestsellerów o Chuście z Manoppello, Całunie Turyńskim i Ziemi Świętej, tym razem w pasjonujących, chwilami sensacyjnych reporterskich relacjach przybliża nam nieznane fakty i "kuchnię" pontyfikatu Benedykta XVI, któremu Paul Badde towarzyszył z bliska jako korespondent dziennika „Die Welt”.
Specjalnie na potrzeby tej książki przedmowę napisał osobisty sekretarz papieża seniora, abp Georg Gänswein.
Niecałe
Broszurowa ze skrzydełkami
Data pierwszego wydania:
2018-11-28
ISBN: 978-83-644-5320-5
Data pierwszego wydania:
2018-11-28
ISBN: 978-83-644-5320-5
Liczba stron: 296
Format: 140x205mm
Cena detaliczna: 34,90 zł
Format: 140x205mm
Cena detaliczna: 34,90 zł