Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych), T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych).
Obejmuje tematy dotyczące pilotażu wycieczek, przewodnictwa turystycznego, grup turystycznych, zasad żywienia turystów, obsługi klienta podczas realizacji imprezy turystycznej, współpracy podmiotów turystycznych w zakresie realizowania imprez i usług turystycznych, dokumentacji realizacji imprez i usług turystycznych, sprzedaży usług i imprez turystycznych, rozliczeń imprez i usług turystycznych.
WSiP
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-021-5377-8
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-021-5377-8
Liczba stron: 312
Format: 170x245mm
Cena detaliczna: 36,90 zł
Format: 170x245mm
Cena detaliczna: 36,90 zł