Ryż Claudia Adriana Staffieri Książka

Ryż
27,68 zł
36,90 zł - sugerowana cena detaliczna
Wydawnictwo: Świat Książki
Rodzaj oprawy: Okładka twarda
Liczba stron: 168
Format: 210x210mm
Rok wydania: 2011
Zobacz więcej
Książka kucharska z dziesiątkami przepisów, a zarazem ciekawa opowieść o historii i rodzajach ryżu - jednego z najważniejszych pokarmów w historii ludzkości. Jak przygotowywać ryż i jakiego sprzętu używać w kuchni? Przepisy na klasyczne dania z ryżu (sushi, risotto i paellę) oraz wielki wybór innych potraw: przystawek, dań głównych i deserów. Od zupy z dyni, ryżu i tymianku, przez zielone curry z kurczakiem i ryżem, po kuleczki ryżowe z jabłkami i rodzynkami.

Szczegółowe informacje na temat książki Ryż

Wydawnictwo: Świat Książki
EAN: 9788324720163
Autor: Claudia Adriana Staffieri
Rodzaj oprawy: Okładka twarda
Liczba stron: 168
Format: 210x210mm
Rok wydania: 2011
Podmiot odpowiedzialny: Dressler Dublin sp. z o.o
Poznańska 91
05-850 Ożarów Mazowiecki
PL
e-mail: [email protected]

Oceny i recenzje książki Ryż

Średnia ocen:
6.00 /10
Liczba ocen:
1
lubimyczytac.pl
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość

Nowości

Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość