Konto

Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa Drogoń Witold, Bożena Granecka-Wrzosek Książka

Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa
30,60 zł
40,80 zł - sugerowana cena detaliczna
Wydawnictwo: WSiP
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 232
Format: 165x235mm
Rok wydania: 2011
Zobacz więcej
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania. Numer dopuszczenia:11/2011

Szczegółowe informacje na temat książki Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa

Wydawnictwo: WSiP
EAN: 9788302119149
Autor: Drogoń Witold, Bożena Granecka-Wrzosek
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 232
Format: 165x235mm
Rok wydania: 2011
Podmiot odpowiedzialny: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Al. Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
PL
e-mail: [email protected]

Oceny i recenzje książki Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Nowości

DARMOWA DOSTAWA
za zapis do newslettera!
Odkrywaj najlepsze książki, wyjątkowe promocje i niepowtarzalne okazje.
*Kod jednorazowego użycia przy minimalnej wartości koszyka 69 zł.