Menu

Ekonomiczno-społeczne uwarunkowania konkurencyjności produkcji owczarskiej Książka

50,99 zł
50,99 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
79,90 zł (-36%) - cena detaliczna
Zamów teraz, wyślemy w poniedziałek.
Zobacz więcej
Wydawnictwo: PWE
Rodzaj oprawy: Miękka
Liczba stron: 244
Format: 17.0x24.0cm
Rok wydania: 2024
50,99 zł
Owce są nieodłącznie związane z życiem człowieka. Zostały udomowione jako pierwsze zwierzęta gospodarskie. Wraz z upływem czasu owce były w różny sposób użytkowane, w zależności od uwarunkowań przyrodniczych i społecznych. Wiele istniejących systemów produkcji owczarskiej ma charakter tradycyjny, niezmienny od kilkuset lat. Współcześnie owce dostarczają wielu cennych produktów oraz usług ważnych z punktu widzenia społeczno-gospodarczego, co też ma wpływ na uwarunkowania społeczno-ekonomiczne konkurencyjności produkcji owczarskiej. Monografia jest wynikiem przemyśleń i reakcji autora na problemy związane z produkcją owczarską. Jest to działalność ważna, ale często społeczeństwo nie jest świadome roli owiec. Dlatego celem jest też wskazanie najważniejszych aspektów konkurencyjności dla produkcji owczarskiej w sposób bardzo kompleksowy. Autor ma nadzieję, że monografia przyczyni się do spopularyzowania wiedzy o znaczeniu owiec w życiu człowieka.

Szczegółowe informacje na temat książki Ekonomiczno-społeczne uwarunkowania konkurencyjności produkcji owczarskiej

Wydawnictwo: PWE
EAN: 9788320825909
Rodzaj oprawy: Miękka
Liczba stron: 244
Format: 17.0x24.0cm
Rok wydania: 2024
Data premiery: 01/03/2024
Język wydania: Polski

Oceny i recenzje książki Ekonomiczno-społeczne uwarunkowania konkurencyjności produkcji owczarskiej

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
lubimyczytac.pl
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Zaloguj się, aby dodać opinię
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!