Menu

Gastronomia Tom 1 Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna Książka

37,80 zł
50,40 zł (-25%) - sugerowana cena detaliczna
Wyślemy w ciągu 24h
Zobacz więcej
Wydawnictwo: WSiP
Rodzaj oprawy: Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 384
Format: 165x240mm
Rok wydania: 2019
Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazuje błędy najczęściej popełniane w obsłudze urządzeń. Podręcznik przybliża zagadnienia związane BHP i szczegółowo przedstawia reguły udzielania pierwszej pomocy. Przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.

Szczegółowe informacje na temat książki Gastronomia Tom 1 Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik

Wydawnictwo: WSiP
EAN: 9788302147364
Autor: Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna
Rodzaj oprawy: Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 384
Format: 165x240mm
Rok wydania: 2019

Oceny i recenzje książki Gastronomia Tom 1 Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Zaloguj się, aby dodać opinię
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!