Menu

Sztuka usługiwania Jak być dobrym kelnerem Janasik Aldona, Zarczuk Dorota Książka

36,75 zł
49,00 zł (-25%) - sugerowana cena detaliczna
Wyślemy w ciągu 24h
Zobacz więcej
Wydawnictwo: CeDeWu
Rodzaj oprawy: Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 234
Format: 165x210mm
Rok wydania: 2017
Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej. Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze - na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie kelnera. Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami, anegdotami, ćwiczeniami do wykonania "na żywo" oraz wywiadami z doświadczonymi przedstawicielami branży restauracyjnej. - Co odróżnia kelnera przeciętnego od kelnera wybitnego - cechy, postawy, umiejętności - Kelner jako gospodarz i doradca ds. potraw - Skuteczne narzędzia sprzedaży kelnerskiej - Scenariusz profesjonalnej obsługi klienta - Typologie klientów i zasady ich obsługi - Jak radzić sobie z trudnymi klientami i w trudnych sytuacjach - Wskazówki dla menedżerów sali - Praktyczne ćwiczenia i scenki do oceny - Opinie profesjonalistów branży restauracyjnej

Szczegółowe informacje na temat książki Sztuka usługiwania Jak być dobrym kelnerem

Wydawnictwo: CeDeWu
EAN: 9788375564600
Autor: Janasik Aldona, Zarczuk Dorota
Rodzaj oprawy: Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 234
Format: 165x210mm
Rok wydania: 2017

Oceny i recenzje książki Sztuka usługiwania Jak być dobrym kelnerem

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Zaloguj się, aby dodać opinię
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!