Konto

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Technikum Aleksandra Procner Książka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Technikum
29,63 zł
39,50 zł - sugerowana cena detaliczna
Wydawnictwo: WSiP
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: 16
Liczba stron: 256
Format: 145x205mm
Rok wydania: 2007
Zobacz więcej
Książka jest przeznaczona dla uczniów, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz. Autorka podaje w niej podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej. Charakteryzuje środki żywnościowe i metody ich utrwalania, omawia znaczenie analizy sensorycznej w ocenie jakości surowców i potraw, warunki i metody przeprowadzania oceny. Przedstawia procesy technologiczne stosowane w produkcji gastronomicznej. Szczegółowo omawia ocenę towaroznawczą i zastosowanie tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych w technologii gastronomicznej.

Szczegółowe informacje na temat książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Technikum

Wydawnictwo: WSiP
EAN: 9788302027895
Autor: Aleksandra Procner
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: 16
Liczba stron: 256
Format: 145x205mm
Rok wydania: 2007
Podmiot odpowiedzialny: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Al. Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
PL
e-mail: [email protected]

Oceny i recenzje książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Technikum

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Nowości

DARMOWA DOSTAWA
za zapis do newslettera!
Odkrywaj najlepsze książki, wyjątkowe promocje i niepowtarzalne okazje.
*Kod jednorazowego użycia przy minimalnej wartości koszyka 69 zł.