Menu

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 Szkoła ponadgimnazjalna Flis Krystyna Procner Aleksand Książka

27,90 zł
37,20 zł (-25%) - sugerowana cena detaliczna
Wyślemy w ciągu 24h
Zobacz więcej
Wydawnictwo: WSiP
Rodzaj oprawy: Oprawa miękka
Wydanie: 18
Liczba stron: 296
Format: 145x205mm
Rok wydania: 2009
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Szczegółowe informacje na temat książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 Szkoła ponadgimnazjalna

Wydawnictwo: WSiP
EAN: 9788302028625
Autor: Flis Krystyna Procner Aleksand
Rodzaj oprawy: Oprawa miękka
Wydanie: 18
Liczba stron: 296
Format: 145x205mm
Rok wydania: 2009

Oceny i recenzje książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 Szkoła ponadgimnazjalna

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Zaloguj się, aby dodać opinię
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!