Menu

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1 Zasadnicza szkoła zawodowa Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania Książka

11,25 zł
15,00 zł (-25%) - sugerowana cena detaliczna
Zamów teraz, wyślemy jeszcze dziś!
Zobacz więcej
Wydawnictwo: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
Rodzaj oprawy: Oprawa miękka
Liczba stron: 144
Format: 165x235mm
Rok wydania: 2015
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje również techniki sporządzania zup i sosów oraz ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego. Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).

Szczegółowe informacje na temat książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1 Zasadnicza szkoła zawodowa

Wydawnictwo: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
EAN: 9788389287625
Autor: Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Rodzaj oprawy: Oprawa miękka
Liczba stron: 144
Format: 165x235mm
Rok wydania: 2015

Oceny i recenzje książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1 Zasadnicza szkoła zawodowa

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Zaloguj się, aby dodać opinię
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!