Konto

Żywność probiotyczna Neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby Donna Schwenk Książka

Żywność probiotyczna Neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby
29,48 zł
39,30 zł - sugerowana cena detaliczna
Wydawnictwo: Vital
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 324
Format: 145x205mm
Rok wydania: 2015
Zobacz więcej

Podobne do Żywność probiotyczna Neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby

Badania naukowe wykazały, że współczesne społeczeństwo jest coraz bardziej podatne na choroby, a odporność większości ludzi jest na alarmująco niskim poziomie. Nic dziwnego, skoro codziennie dostarczamy swoim organizmom masę zbędnych, a nawet szkodliwych związków chemicznych, znajdujących się w większości spożywanych przez nas posiłków. Na szczęście istnieje na to sposób. Jest nim żywność probiotyczna. Autorka ujawnia związek pomiędzy pozbawioną równowagi florą jelitową i szeregiem dolegliwości, jak nadciśnienie, alergie, depresja, autyzm, zespół jelita drażliwego i wiele innych. Pomaga wziąć zdrowie we własne ręce, ucząc jak przyrządzać i wprowadzać do diety trzy potężne probiotyczne produkty – kefir, kombuchę i kiszone warzywa. Stosując opracowany przez nią program żywieniowy możesz zalać swój organizm miliardami pożytecznych bakterii, które przywrócą w Twoim ciele równowagę i pozwolą mu uzdrowić się w naturalny sposób. Ta książka rozwieje wszelkie obawy przed samodzielnym przygotowaniem probiotycznej żywności, pozwalając Ci wyleczyć układ pokarmowy oraz doświadczyć energii, zdrowia i witalności, które staną przed tobą otworem, kiedy twoje ciało zacznie działać tak, jak powinno. Znajdziesz tu ponad 100 przepisów na proste i smaczne potrawy zawierające probiotyczną żywność, od koktajli po desery. Poznasz również przydatne informacje dotyczące korzystnych właściwości prebiotyków takich jak jabłka, brokuły, cebula, dynia piżmowa, kiełki brukselki i miód. Naturalna żywność gwarancją zdrowia!

Szczegółowe informacje na temat książki Żywność probiotyczna Neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby

Wydawnictwo: Vital
EAN: 9788365404190
Autor: Donna Schwenk
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 324
Format: 145x205mm
Rok wydania: 2015
Data premiery: 2016-06-22
Podmiot odpowiedzialny: Wydawnictwo Vital
Antoniuk Fabryczny 55/24
15-762 Białystok
PL
e-mail: [email protected]

Oceny i recenzje książki Żywność probiotyczna Neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby

Średnia ocen:
5.80 /10
Liczba ocen:
5
lubimyczytac.pl
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Nowości

DARMOWA DOSTAWA
za zapis do newslettera!
Odkrywaj najlepsze książki, wyjątkowe promocje i niepowtarzalne okazje.
*Kod jednorazowego użycia przy minimalnej wartości koszyka 69 zł.