Coraz więcej osób rezygnuje z mięsa i produktów odzwierzęcych. Co jednak zrobić, gdy jesteśmy aktywni fizycznie i potrzebujemy dużo białka? Jak zaspokoić zapotrzebowanie organizmu na proteiny, stosując dietę roślinną? Z książki Zielone proteiny dowiesz się między innymi: ile białka potrzebuje Twój organizm? jakie są najlepsze źródła roślinnego białka? jak przygotowywać dania, aby były smaczne i zawierały wszystkie składniki odżywcze, które są Ci potrzebne. W Zdrowych zielonych proteinach znajdziesz również 60 autorskich przepisów na pyszne, pełne protein roślinne dania.
Zwierciadło
Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-813-2096-2
Tytuł oryginalny: The new green protein : 20 gröna proteinkällor och 60 enkla, läckra recept
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-813-2096-2
Tytuł oryginalny: The new green protein : 20 gröna proteinkällor och 60 enkla, läckra recept
Liczba stron: 160
Format: 17.5x24.5cm
Cena detaliczna: 44,90 zł
Format: 17.5x24.5cm
Cena detaliczna: 44,90 zł