Wioletta Wójcik, czyli Kulinarna Wiola, gotuje od dzieciństwa, uczyła się od najbliższych jej kobiet: mamy, babć, ciotek, a od sześciu lat dzieli się swoimi przepisami na proste i niedrogie dania tradycyjnej kuchni polskiej na profilu na Facebooku (www.facebook.com/Kulinarna-Wiola), który obserwuje już 350 tysięcy fanów. Oto 120 najlepszych i cieszących się największą popularnością przepisów Kulinarnej Wioli – na śniadania, zupy, obiady (mięsne, rybne i wegetariańskie), wypieki oraz desery. Tu każdy znajdzie coś dla siebie!
RM
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-815-1463-7
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-815-1463-7
Liczba stron: 160
Format: 16.5x23.5cm
Cena detaliczna: 34,99 zł
Format: 16.5x23.5cm
Cena detaliczna: 34,99 zł