Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.15. Zostały przygotowane zgodnie z wymogami egzaminu zawodowego.
WSiP
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-021-5026-5
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-021-5026-5
Liczba stron: 96
Format: 170x245mm
Cena detaliczna: 40,50 zł
Format: 170x245mm
Cena detaliczna: 40,50 zł