Konto

Dzika fermentacja Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło Katz Sandor Ellix Książka

Dzika fermentacja Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło
37,43 zł
49,90 zł - sugerowana cena detaliczna
Wydawnictwo: Vivante
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa ze skrzydełkami
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 328
Format: 16.4x24.0
Rok wydania: 2020
Zobacz więcej

Podobne do Dzika fermentacja Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło

Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia! Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie. Od czasu premiery pierwszej książki, Katz inspiruje ludzi do zamiany ich kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i wiele innych. Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy m.in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo. Tradycyjne receptury są dostosowane do najnowszych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów. Sięgnij po tę książkę i rozpocznij osobistą rewolucję w twojej własnej kuchni! ___ Ten facet jest prawdziwą gwiazdą rocka na scenie kulinarnej. – „The New York Times” Sandor Katz to prawdziwy król fermentacji. – Sally Fallon Morrell, prezes The Weston A. Price Foundation

Szczegółowe informacje na temat książki Dzika fermentacja Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło

Wydawnictwo: Vivante
EAN: 9788365601582
Autor: Katz Sandor Ellix
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa ze skrzydełkami
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 328
Format: 16.4x24.0
Rok wydania: 2020
Data premiery: 2017-05-19
Język wydania: polski
Podmiot odpowiedzialny: Wydawnictwo Kobiece Agnieszka Stankiewicz-Kierus sp. k.
Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6
15-111
PL
e-mail: [email protected]

Oceny i recenzje książki Dzika fermentacja Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Nowości

DARMOWA DOSTAWA
za zapis do newslettera!
Odkrywaj najlepsze książki, wyjątkowe promocje i niepowtarzalne okazje.
*Kod jednorazowego użycia przy minimalnej wartości koszyka 69 zł.