Menu

Podstawy gastronomii Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej Książka

53,99 zł
62,90 zł (-14%) - sugerowana cena detaliczna
Zamów teraz, wyślemy 2024-11-20
Zobacz więcej
Wydawnictwo: PWE
Rodzaj oprawy: miękka
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 268
Format: 162x237mm
Rok wydania: 2012
53,99 zł
Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi.

Szczegółowe informacje na temat książki Podstawy gastronomii

Wydawnictwo: PWE
EAN: 9788320818611
Autor: Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej
Rodzaj oprawy: miękka
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 268
Format: 162x237mm
Rok wydania: 2012

Oceny i recenzje książki Podstawy gastronomii

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Zaloguj się, aby dodać opinię
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!