Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty… Książka
63,94 zł
119,00 zł (-46%) - sugerowana cena detaliczna
Zamów teraz, wyślemy 2024-11-20
Zobacz więcej
Wydawnictwo: | Jedność |
Rodzaj oprawy: | Twarda |
Liczba stron: | 312 |
Rok wydania: | 2024 |
63,94 zł
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam.
W książce znajdziesz:
- tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje;
- cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin;
- dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów;
- 320 pięknych zdjęć.
Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!
Szczegółowe informacje na temat książki Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…
Wydawnictwo: | Jedność |
EAN: | 9788383530758 |
Tłumaczenie: | Sochacka Katarzyna |
Rodzaj oprawy: | Twarda |
Liczba stron: | 312 |
Rok wydania: | 2024 |
Data premiery: | 04/11/2024 |
Oceny i recenzje książki Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…
Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji
Pomóż innym i zostaw ocenę!