Menu

Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty… Książka

63,94 zł
119,00 zł (-46%) - sugerowana cena detaliczna
Zamów teraz, wyślemy 2024-11-20
Zobacz więcej
Wydawnictwo: Jedność
Rodzaj oprawy: Twarda
Liczba stron: 312
Rok wydania: 2024
63,94 zł

Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam.

W książce znajdziesz:

- tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje;

- cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin;

- dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów;

- 320 pięknych zdjęć.

Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!

Szczegółowe informacje na temat książki Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…

Wydawnictwo: Jedność
EAN: 9788383530758
Tłumaczenie: Sochacka Katarzyna
Rodzaj oprawy: Twarda
Liczba stron: 312
Rok wydania: 2024
Data premiery: 04/11/2024

Oceny i recenzje książki Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Zaloguj się, aby dodać opinię
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!