Jeśli myślisz, że kalafior można zjeść wyłącznie z masłem i bułką tartą, to znaczy, że tak naprawdę nic nie wiesz o tym cudownym warzywie. Gdyby się uprzeć, można by go jeść od rana do wieczora i na pewno długo by się nie znudził. W książce znajdziemy 70 przepisów, które udowodnią, że kalafior to prawdziwy król wśród warzyw. Możemy z niego przyrządzić zarówno niebanalne desery – na przykład limonkowo-kokosowy sernik, jak i potrawy, które utulą nas w długie zimowe wieczory – kalafiorową pizzę, sycący dahl czy zaskakujące przystawki. Możliwości jest tysiąc – wystarczy otworzyć umysł i wyciągnąć kalafior z garnka. Przecież można go przyrządzić na tyle ciekawszych sposobów!
Buchmann
Broszurowa ze skrzydełkami
Data pierwszego wydania:
2019-07-03
ISBN: 978-83-280-6638-0
Data pierwszego wydania:
2019-07-03
ISBN: 978-83-280-6638-0
Liczba stron: 144
Buchmann
Format: 190 x 235 mm
Cena detaliczna: 39,99 zł
Tłumaczenie: Marta Komorowska
Buchmann
Format: 190 x 235 mm
Cena detaliczna: 39,99 zł
Tłumaczenie: Marta Komorowska