Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci
Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.
Domowy wyrób wędlin to:
- rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie;
- sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu;
- zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.
Multico
Oprawa: Kartonowa
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-707-3437-4
Tytuł oryginalny: WURSTE, SULZEN, PASTETEN SELBSTGEMACHT
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-707-3437-4
Tytuł oryginalny: WURSTE, SULZEN, PASTETEN SELBSTGEMACHT
Liczba stron: 144
Format: 13.0x19.0cm
Cena detaliczna: 27,90 zł
Format: 13.0x19.0cm
Cena detaliczna: 27,90 zł