Najprostsze potrawy nabierają wyjątkowego smaku, gdy są przygotowane samodzielnie. Zacznij od zrobienia domowego majonezu, prostych sosów i sałatek, aby potem bez trudu przyrządzić dania obiadowe z pomysłem i przepyszne desery. W książce znajdziesz ponad 80 przepisów uporządkowanych pod względem stopnia trudności. Barwne fotografie, przedstawiające każdy etap wykonania poszczególnych dań (i dodatkowo pobudzające apetyt), pomogą z łatwością przyrządzić zarówno rosół i jajecznicę, jak i potrawy, które zawsze chcieliśmy ugotować, ale nigdy nie wiedzieliśmy jak - np. tartę, gaspacho albo ratatouille.
Ugotuj samodzielnie danie, które pobudzi nie tylko twój apetyt!
RM
Oprawa miękka
ISBN: 978-83-777-3562-6
Tytuł oryginalny: Mon course de cuisine
ISBN: 978-83-777-3562-6
Tytuł oryginalny: Mon course de cuisine
Liczba stron: 63
Format: 190x235mm
Cena detaliczna: 29,90 zł
Format: 190x235mm
Cena detaliczna: 29,90 zł