Menu

Ekonomia gastronomia. Jedz lepiej i wydawaj mniej McEvedy Allegra, Merrett Paul Książka

48,68 zł
64,90 zł (-25%) - sugerowana cena detaliczna
Wyślemy w ciągu 24h
Zobacz więcej
Wydawnictwo: Nasza Księgarnia (WNK)
Rodzaj oprawy: Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 320
Format: 195x250mm
Rok wydania: 2012
Najważniejsze zasady „Ekonomii gastronomii”: • Planujcie posiłki z wyprzedzeniem • Kupujcie mądrze i oszczędnie • Nie marnujcie jedzenia • Zapełnijcie spiżarnie, żeby zawsze mieć w domu składniki posiłku • Róbcie dwa lub trzy posiłki z jednego • Dokonujcie najlepszych wyborów na zakupach • Z inwencją zamieniajcie resztki w nowe, ekscytujące dania • Zamrażajcie i przechowujcie jedzenie, żeby starczyło wam na dłużej. W „Ekonomii gastronomii” chodzi o smaczniejsze jedzenie i mniejsze wydatki. Jej sekret to wybieranie możliwie najlepszych składników i ich optymalne wykorzystanie. Dzięki wielu smakowitym przepisom ten poradnik i książka kucharska w jednym pomoże wam w planowaniu i przywróci gotowaniu właściwe mu miejsce — w samym sercu rodzinnego życia. Jak z kilograma fasoli wyczarować obiady na cały tydzień i jeść jak królowa? Jak z resztek chleba zrobić deser, a z połówki zwiędłego kalafiora kolację? To lepsze niż partyjka sudoku! Dzięki Allegrze i Paulowi marnowanie jedzenia wyda wam się okropnie nudne. Karolina Domagalska, dziennikarka, ekolożka

Szczegółowe informacje na temat książki Ekonomia gastronomia. Jedz lepiej i wydawaj mniej

Wydawnictwo: Nasza Księgarnia (WNK)
EAN: 9788310122902
Autor: McEvedy Allegra, Merrett Paul
Rodzaj oprawy: Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 320
Format: 195x250mm
Rok wydania: 2012
Data premiery: 11/06/2012

Oceny i recenzje książki Ekonomia gastronomia. Jedz lepiej i wydawaj mniej

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Zaloguj się, aby dodać opinię
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!