Odporność. Zdrowie zaczyna się na talerzu Książka
Wydawnictwo: | Harde Wydawnictwo |
Rodzaj oprawy: | Okładka broszurowa ze skrzydełkami |
Wydanie: | 1 |
Liczba stron: | 224 |
Rok wydania: | 2025 |
Angelika Szymańska to lekarka, entuzjastka medycyny i zdrowego stylu życia, na co dzień prowadzi profil na Instagramie (@gini.gina), który obserwuje ponad 200 tys. osób.
Książka to bogate źródło wiedzy i praktycznych przepisów na temat dbania o odporność. Zawarte tu treści zostały oparte na badaniach naukowych i źródłach medycznych, dzięki czemu:
·znajdziesz tu skuteczne i co najważniejsze bezpieczne sposoby na wzmocnienie odporności, zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym,
·dowiesz się najważniejszych informacji o funkcjonowaniu ludzkiego układu odpornościowego i wpływie konkretnych produktów na naszą odporność,
·odkryjesz 37 przepisów na śniadania, obiady, kolacje, a także shoty i kiszonki, których składniki wspaniale wspierają odporność.
Szczegółowe informacje na temat książki Odporność. Zdrowie zaczyna się na talerzu
Wydawnictwo: | Harde Wydawnictwo |
EAN: | 9788383436517 |
Rodzaj oprawy: | Okładka broszurowa ze skrzydełkami |
Wydanie: | 1 |
Liczba stron: | 224 |
Rok wydania: | 2025 |
Data premiery: | 2025-08-28 |
Podmiot odpowiedzialny: | TIME SA Jubilerska 10 04-190 Warszawa PL e-mail: [email protected] |
Podobne do Odporność. Zdrowie zaczyna się na talerzu
Oceny i recenzje książki Odporność. Zdrowie zaczyna się na talerzu
Pomóż innym i zostaw ocenę!
Pomóż innym i zostaw ocenę!