Menu

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2 Marzanna Zienkiewicz, Duda Joanna, Krzywda Sebastian Książka

68,79 zł
68,79 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
75,39 zł - cena detaliczna
Zamów teraz, wyślemy w poniedziałek.
Zobacz więcej
Wydawnictwo: WSiP
Rodzaj oprawy: Miękka
Wydanie: 2
Liczba stron: 480
Rok wydania: 2021
68,79 zł

Podręcznik przedstawia najnowsze trendy w usługach gastronomicznych. Pokazuje nowatorskie rozwiązania zarówno pod względem sztuki kulinarnej (kuchnia fusion, kuchnia molekularna), jak i świadczenia usług (bufety i przyjęcia tematyczne, catering przygotowany pod kątem specyfiki firmy). Autorzy przybliżają zagadnienia za pomocą licznych przykładów, dzięki czemu pokazują, jak teoria przekłada się na praktykę.
Publikacja omawia również zagadnienie związane z BHP – systemy bezpieczeństwa w zakładach gastronomicznych (HACCP, GMP, GHP), KPS – sposoby radzenia sobie z różnym typem gości, metody łagodzenia konfliktów, sposoby radzenia sobie ze stresem, oraz OMZ – rolę lidera zespołu, specyfikę pracy zespołowej itp.
Liczne przykłady, wzory dokumentów, ilustracje i propozycje pracy projektowej sprawiają, że podręcznik nie tylko przygotuje do egzaminu, ale też do pełnego i satysfakcjonującego życia zawodowego.
Oprócz słowniczka terminów w trzech językach (polskim, angielskim i niemieckim) publikacja zawiera też słowniczek podstawowych zwrotów, które mogą się przydać w obsłudze gości zagranicznych.

Szczegółowe informacje na temat książki Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2

Wydawnictwo: WSiP
EAN: 9788302190674
Autor: Marzanna Zienkiewicz, Duda Joanna, Krzywda Sebastian
Rodzaj oprawy: Miękka
Wydanie: 2
Liczba stron: 480
Rok wydania: 2021
Data premiery: 21/02/2022

Oceny i recenzje książki Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
lubimyczytac.pl
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Zaloguj się, aby dodać opinię
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!