Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02 / TG.07. Część 1. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych Marzanna Zienkiewicz Książka
67,70 zł
67,70 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
75,40 zł (-10%) - sugerowana cena detaliczna
Zamów teraz, wyślemy jeszcze dziś!
Zobacz więcej
Wydawnictwo: | WSiP |
Rodzaj oprawy: | miękka |
Liczba stron: | 456 |
Format: | 170x245mm |
Rok wydania: | 2022 |
67,70 zł
Szczegółowe informacje na temat książki Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02 / TG.07. Część 1. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych
Wydawnictwo: | WSiP |
EAN: | 9788302173592 |
Autor: | Marzanna Zienkiewicz |
Rodzaj oprawy: | miękka |
Liczba stron: | 456 |
Format: | 170x245mm |
Rok wydania: | 2022 |
Data premiery: | 08/10/2020 |
Oceny i recenzje książki Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02 / TG.07. Część 1. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych
Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji
Pomóż innym i zostaw ocenę!