Menu

Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Derbis Anna, Linka Lidia Książka

37,99 zł
39,00 zł - sugerowana cena detaliczna
Wyślemy w ciągu 24h
Zobacz więcej
Wydawnictwo: Format-AB
Rodzaj oprawy: Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 248
Format: 165x240mm
Rok wydania: 2017
37,99 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: PKZ(T.h) Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.

Szczegółowe informacje na temat książki Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Wydawnictwo: Format-AB
EAN: 9788389184726
Autor: Derbis Anna, Linka Lidia
Rodzaj oprawy: Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 248
Format: 165x240mm
Rok wydania: 2017

Oceny i recenzje książki Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Zaloguj się, aby dodać opinię
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!