Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić? W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy? W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego? Mnóstwo wskazówek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece.
Świat Książki
Broszurowa ze skrzydełkami
ISBN: 978-83-803-1237-1
Tytuł oryginalny: The ultimate book of meat game
ISBN: 978-83-803-1237-1
Tytuł oryginalny: The ultimate book of meat game
Liczba stron: 192
Świat Książki
Format: 190x240mm
Cena detaliczna: 29,90 zł
Tłumaczenie: Natalia Wiśniewska
Rok wydania: 2015
Świat Książki
Format: 190x240mm
Cena detaliczna: 29,90 zł
Tłumaczenie: Natalia Wiśniewska
Rok wydania: 2015