Ludzki mózg jest fascynującym narzędziem. Jego miliardy neuronów mogą tworzyć dziesiątki tysięcy połączeń. Dla naszego dobrego samopoczucia, naszej równowagi psychicznej i wydajności intelektualnej jest zatem niezbędne, aby te neurony funkcjonowały prawidłowo!
Pozwól się poprowadzić po przepisach zawartych w tej książce i poznaj wszystkie sztuczki, które wzmocnią twoją pamięć i energię, pokażą jak walczyć ze stresem i bezsennością oraz uzupełniać brakujące składniki w organizmie.
Zaplanuj posiłki zgodnie z własnymi potrzebami, a twój mózg pozostanie młody i wydajny przez wiele lat!
Autorka książki, Lucie Reynier, jest dietetykiem. To pasjonatka kuchni, która łączy talent kulinarny z wiedzą dotyczącą zdrowia. Proponuje przepisy pasujące do potrzeb każdego z nas. Uczy zasad równowagi metabolicznej, kładąc nacisk na to, by sprawiać sobie przyjemność, zachowując dobrą formę.
Książka zawiera 40 prostych przepisów na smaczne potrawy i opisy ponad 60 superproduktów żywieniowych, tak zwanych naturalnych wspomagaczy organizmu.
Jedność
Broszurowa ze skrzydełkami
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-814-4223-7
Tytuł oryginalny: Booster son cerveau en 40 recettes et plus de 60 super-aliments
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-814-4223-7
Tytuł oryginalny: Booster son cerveau en 40 recettes et plus de 60 super-aliments
Liczba stron: 112
Format: 18.0x23.0cm
Cena detaliczna: 34,00 zł
Format: 18.0x23.0cm
Cena detaliczna: 34,00 zł