Różnorodność sałatek sprawia, że lubią je wszyscy. Te z przewagą świeżych warzyw i owoców szczególnie popularne są wśród osób liczących kalorie, z kolei propozycje zawierające mięso lub ryby królują na wszelkiego typu imprezach. Surówki natomiast stanowią nieodłączny element obiadu, doskonale komponując się z praktycznie wszystkimi daniami.
W książce tej zamieściliśmy 70 apetycznych przepisów, wśród których na pewno znajdziecie coś dla siebie: kompozycje z warzyw i owoców, z dodatkiem sera lub jajka, a także mięsa lub ryby. Są to zarówno dodatki do dań obiadowych, jak i samodzielne przekąski.
Olesiejuk
Oprawa twarda
ISBN: 978-83-274-4679-4
ISBN: 978-83-274-4679-4
Liczba stron: 160
Format: 195x240mm
Cena detaliczna: 19,99 zł
Format: 195x240mm
Cena detaliczna: 19,99 zł