Gotuj jak szef kuchni!
Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni. Naucz się przyrządzać:
Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą Pierś indyczą w panco z sałatką włoską Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami Doskonałe i wyrafinowane smaki podbiją serca twoich gości.
Burda Publishing Polska
Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2018-11-26
ISBN: 978-83-805-3490-2
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2018-11-26
ISBN: 978-83-805-3490-2
Liczba stron: 216
Format: 165x215mm
Cena detaliczna: 44,90 zł
Format: 165x215mm
Cena detaliczna: 44,90 zł