Konto

Badanie towarów spożywczych Ewa Kubińska-Jabcoń Książka

Badanie towarów spożywczych
63,00 zł
84,00 zł - sugerowana cena detaliczna
Wydawnictwo: PWN
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: 1
Liczba stron: 414
Format: 16.5x23.5
Rok wydania: 2018
Zobacz więcej

Podobne do Badanie towarów spożywczych

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.

Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:

  • -mięso, podroby i przetwory,
  • -drób, jaja i przetwory,
  • -tłuszcze roślinne i zwierzęce
  • -warzywa i owoce czy
  • -przetwory zbożowe.

Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

Szczegółowe informacje na temat książki Badanie towarów spożywczych

Wydawnictwo: PWN
EAN: 9788301200473
Autor: Ewa Kubińska-Jabcoń
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: 1
Liczba stron: 414
Format: 16.5x23.5
Rok wydania: 2018
Data premiery: 2018-09-04
Język wydania: polski
Podmiot odpowiedzialny: Wydawnictwo Naukowe PWN S.A.
Gottlieba Daimlera 2
02-460 Warszawa
PL
e-mail: [email protected]

Inne książki Ewa Kubińska-Jabcoń

Oceny i recenzje książki Badanie towarów spożywczych

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Nowości

DARMOWA DOSTAWA
za zapis do newslettera!
Odkrywaj najlepsze książki, wyjątkowe promocje i niepowtarzalne okazje.
*Kod jednorazowego użycia przy minimalnej wartości koszyka 69 zł.