Konto

Kiszonki i fermentacje Aleksander Baron Książka

Kiszonki i fermentacje
29,93 zł
39,90 zł - sugerowana cena detaliczna
Wydawnictwo: Pascal
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa ze skrzydełkami
Liczba stron: 240
Format: 16.5x24.0cm
Rok wydania: 2016
Zobacz więcej

Podobne do Kiszonki i fermentacje

Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika! Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie.

Szczegółowe informacje na temat książki Kiszonki i fermentacje

Wydawnictwo: Pascal
EAN: 9788376429250
Autor: Aleksander Baron
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa ze skrzydełkami
Liczba stron: 240
Format: 16.5x24.0cm
Rok wydania: 2016
Język wydania: polski
Podmiot odpowiedzialny: Wydawnictwo Pascal Sp. z o.o.
Zapora 25
43-382 Bielsko-Biała
PL
e-mail: [email protected]

Inne książki z kategorii Kuchnia i diety

Oceny i recenzje książki Kiszonki i fermentacje

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Nowości

DARMOWA DOSTAWA
za zapis do newslettera!
Odkrywaj najlepsze książki, wyjątkowe promocje i niepowtarzalne okazje.
*Kod jednorazowego użycia przy minimalnej wartości koszyka 69 zł.