W poradniku znajdziemy wiele różnorodnych pomysłów, zachęcających do robienia przetworów i stanowiących alternatywę dla kupnych, gotowych produktów.
Chcesz samodzielnie zawekować coś więcej niż tylko dżem, warzywa lub mięso? A jakby tak zamknąć w słoikach kiełbaski curry, a puszkach chleb? Autorka przedstawia 399 doskonałych przepisów, dzięki którym nauczymy się wekować wszystko: od warzyw i owoców po mięs, ryby, zupy i inne potrawy.
Ich zrobienie nie wymaga ani przesadnego nakładu pracy ani nie jest drogie.
Delta W-Z
Broszurowa ze skrzydełkami
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-717-5873-7
Tytuł oryginalny: 399 x einlegen einkochen - Marmelade, Gemuse, Sauerkraut, Und mehr einmachen
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-717-5873-7
Tytuł oryginalny: 399 x einlegen einkochen - Marmelade, Gemuse, Sauerkraut, Und mehr einmachen
Liczba stron: 144
Format: 17.0x23.5cm
Cena detaliczna: 30,45 zł
Format: 17.0x23.5cm
Cena detaliczna: 30,45 zł