Przyrządzanie domowych produktów to piękna polska tradycja. Własnoręczny wyrób smakowitych wędlin i szynek, wytwarzanie różnego rodzaju trunków oraz wyrabianie chleba i masła to kultywowany od dawna i przynoszący znakomite efekty obyczaj. Coraz więcej osób decyduje się na przygotowywanie żywności między innymi z powodu niskiej jakości produktów oferowanych w sklepach.
W książce zebrano 170 przepisów na rozmaite wyroby, w tym wędzonki, kiełbasy i pasztety, a także praktyczne wskazówki związane z tajnikami ich przyrządzania.
Odkryj radość tworzenia prawdziwych wędlin w zaciszu własnej kuchni!
SBM
Oprawa twarda
ISBN: 978-83-834-8098-5
ISBN: 978-83-834-8098-5
Liczba stron: 192
Format: 16.5x24.0cm
Cena detaliczna: 49,95 zł
Format: 16.5x24.0cm
Cena detaliczna: 49,95 zł